Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brianbressendorff.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om Brian | Brian Bressendorff

Jeg hedder Brian Bressendorff og er folketingsmedlem for Socialdemokratiet på Sjælland

Jeg bor sammen med min kone og vores dejlige døtre. For mig betyder familielivet alt. Det er her jeg finder kræfter, kobler af og finder kærlighed.
Som alle andre forældre ønsker jeg at give mine børn den bedst mulige opvækst og give dem gode muligheder i livet. Men det ønsker jeg for alle børn. Ikke bare fordi det er det eneste vi kan være bekendt, men også fordi samfundet har brug for det. Vi har brug for alle kræfter, og derfor skal alle børn kunne blive den bedste udgave af sig selv og selv kunne skabe det liv de synes er bedst. Desværre er vores samfund langt fra godt nok til at få alle med. Derfor viderefører vi udfordringer, generation efter generation. Jeg er selv mønsterbryder, og selvom jeg håber på flere mønsterbrydere, så håber jeg mest af alt på at vi kan få brudt mønstret og give den rigtige hjælp til.

Share This