Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brianbressendorff.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om Brian | Brian Bressendorff

Lidt om mig

Mit navn er Brian Bressendorff og jeg stiller op til folketinget for Socialdemokratiet på Sjælland.

Jeg bor sammen med min kone og vores dejlige døtre. For mig betyder familielivet alt. Det er her jeg finder kræfter, kobler af og finder kærlighed. Som alle andre forældre ønsker jeg at give mine børn den bedst mulige opvækst og give dem gode muligheder i livet. Men det ønsker jeg for alle børn. Ikke bare fordi det er det eneste vi kan være bekendt, men også fordi samfundet har brug for det.

Vi har brug for alle kræfter, og derfor skal alle børn kunne blive den bedste udgave af sig selv og selv kunne skabe det liv de synes er bedst. Desværre er vores samfund langt fra godt nok til at få alle med. Derfor viderefører vi udfordringer, generation efter generation. Jeg er selv mønsterbryder, og selvom jeg håber på flere mønsterbrydere, så håber jeg mest af alt på at vi kan få brudt mønstret og give den rigtige hjælp til.

Jeg stillede op til folketinget i 2019, men jeg kom lige akkurat ikke ind over målstregen. Selvom jeg ikke kom ind sidste valg, så elskede jeg hvert et sekund af at føre valgkamp, og især at være ude og snakke med jer alle sammen. Jeg fik også æren af at sidde, som suppleant i folketinget i nogle måneder, hvor jeg så hvordan tingene foregår inde på Christiansborg.

Den oplevelse har gjort mig endnu mere klar til at repræsentere Vordingborg og Sydøstsjælland i folketinget efter næste valg. I denne tid med valgkamp er jeg ude på gaden hver dag, og jeg vil rigtig gerne snakke med jer alle sammen, så prik mig på skulderen, og så er jeg sikker på vi kan få en god snak. Jeg har rigtigt meget brug for din støtte og stemme til at blive valgt ind. Godt valg til jer alle!

Share This